0Yorum

Trilye'ye İngiltere'den Yeni Ödül - Habertürk

Trilye Restoran aldığı uluslararası ödüllerle adından sıkça söz ettiriyor. En son nisan ayında Londra’da bulunan Summit of Leaders kuruluşu tarafından “En İyi İşletme” ödülüne Trilye Restoran layık görüldü. Uluslararası Sokrat Komitesi tarafından belirlenen listede Türkiye’den sadece Trilye Restoran’a ödül verildi. Süreyya Üzmez ödül töreninde yaptığı konuşmasında, “Beni bu ödüle layık gördüğünüz için çok teşekkür ederim. Biz denizden yüzlerce kilometre uzaklıkta, Türkiye’nin başkenti Ankara’da çok kaliteli hizmet veren bir balık lokantasıyız. Bu ödül bize daha büyük sorumluluk yüklüyor. Daha çok çalışacağız” diye belirtti. İngiltere’den pek çok ünlü konuğun Ankara’daki Trilye Restoran’a gelip yemek yedikten sonra yaptıkları öneriler sonucunda verilen ödül, oldukça önem taşıyor.

EN ÇOK TERCİH EDİLENLER LİSTESİNDE

Dünyadaki seçkin gezi bilgilendirme internet sitelerinden lianorg.com adresinde yapılan oylama sonucu “2014’ün En Çok Tercih Edilen Restoranları” listesinde Trilye Restoran da yer alıyor. Trilye’ye kapalı zarf ve soğuk damgalı bir şekilde tebliğ edilen bu manidar değerlendirme gerçekten gurur verici. 44 Avrupa ülkesindeki 516 şehrin restoranlarının bulunduğu listede Ankara’da bir balık restoranı oldukça dikkatleri çekti.

İKİNCİ KEZ MÜKEMMELİYET SERTİFİKASI

Dünyanın en büyük seyahat sitesi olan Tripadvisor tarafından 2013 yılında “Mükemmeliyet Sertifikası” alan Trilye Restoran, 2014 yılının da kazananı oldu. Sertifika, restorana gelen konukların yorumları ve derecelendirmeleri doğrultusunda verildiği için oldukça önem taşıyor.

Yorum Yazın