0Yorum

Trilye'ye İki Ayda İki Uluslararası Ödül - Hürriyet Gazetesi

En son nisan ayında Londra’da bulunan Summit of Leaders kuruluşu tarafından “En İyi İşletme” ödülüne layık görülen Trilye Restoran, son olarak da uluslararası Sokrat Komitesinden de ödül aldı.

Restoran sahibi Süreyya Üzmez ödül töreninde yaptığı konuşmada, “Beni bu ödüle layık gördüğünüz için çok teşekkür ederim. Biz denizden yüzlerce kilometre uzaklıkta, Türkiye’nin başkenti Ankara’da çok kaliteli hizmet veren bir balık lokantasıyız. Bu ödül bize daha büyük sorumluluk yüklüyor. Daha çok çalışacağız” dedi.

Sokrat ödülü, İngiltere'den Ankara'ya gelip de Trilye'de yemek yiyenlerin, Komite'ye yaptığı öneri üzerine veriliyor.

Trilye daha önce de internet dünyasının tanınan gezi bilgilendirme sitelerinden lianorg.com adresinde yapılan oylama sonucu “2014’ün En Çok Tercih Edilen Restoranları” listesine girmişti. Listede, 44 Avrupa ülkesindeki 516 şehrin restoranları yer alıyor. Listeye denizsiz Ankara'dan bir balık lokantasının girmesi ayrıca dikkat çekti.

Trilye, dünyanın en çok tıklanan seyahat sitelerinden Tripadvisor'dan da hem 2013, hem de 2014 yılında, konukların yorumları ve derecelendirmeleri çerçevesinde tarafından da 2013 yılında “Mükemmeliyet Sertifikası” alan Trilye Restoran, 2014 yılının da kazananı oldu.

Sertifika, restorana gelen konukların yorumları ve derecelendirmeleri doğrultusunda verildiği için oldukça önem taşıyor.

Yorum Yazın