0Yorum

Tempo’yla Gastronomik Yolculuk Trilye'deydi - 11 Nisan 2013 Hürriyet Ankara

Kayra Restoran Haftası kapsamında Mey İçki ve Tempo Dergisi, özel bir davet verdi. Davette medya, siyaset, iş ve cemiyet dünyasının önde gelen isimleri bir araya geldi.

Kayra Restoran Haftası, düzenlenen etkinliklerle devam ediyor. Etkinlikler kapsamında Mey İçki ve Tempo Dergisi’ni de bünyesinde bulunduran Doğan Burda Dergi Grubu Ankara Temsilciliği özel bir davet verdi. Trilye Restoran’daki davete Doğan Burda Dergi Grubu Ankara Bölge Temsilcisi Erdal İpekeşen, Tempo Dergisi Yayın Direktörü İlhan Demiriz ve Mey İçki Şarap Kategorisi Bölüm Başkanı Gözdem Gürbüzatik ev sahipliği yaptı. Gece, medya, iş ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerini buluşturdu.

ŞARAP YEMEK UYUMU

Yemekte İstanbul Mimolett’in şefi Murat Bozok, davetliler için özel bir mönü hazırladı. Bozok’un menüsünde yer alan yemekler, Kayra’nın şarap çeşitleriyle eşleştirildi. Pancar ve keçi peyniri ile Terra beyaz ve Kalecik karası, somon konfit ile Versus Chardonnay, kalamar ile Vintage Chardonnay Sur Lie, çipura ile Nobilo Icon Pinot Noir, krem brule ile de Madre öküzgözü Boğazkere birlikte sunuldu.

Yorum Yazın