0Yorum

Lösev'in Elleri Yaşamı Sarıyor

 

LÖSEV - Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, 10 yıldır Türkiye genelinde sayıları gün geçtikçe artan lösemili çocuklar ve ailelerinin her türlü ihtiyaçlarına kalıcı çözümler yaratmaya devam etmektedir. Bu kapsamda çocuklarımızın sadece tedavi masrafları değil, eğitim hayatları ve sosyal hayatları da desteklenerek büyük başarılar elde edilmektedir. 

LÖSEV bu kapsamda, kanser tedavisi görmüş ve iyileşmiş olan 30 genci 06-15 Temmuz 2009’da Kapadokya’da ve Ankara’da sanatla buluşturmayı planlıyor. “Yaşama Sarılan Eller” adıyla gerçekleştirmeyi planladıkları projelerinde Lüksemburg, Polonya, Macaristan, Portekiz ve Romanya’dan gelen ve kanser tedavisi tamamlanan gençler, Ankara’da LÖSEV çatısı altındaki tedavileri süren çocuklarımızı ziyaret ederek onlara umut ve moral aşılayacaklar. 

11 Haziran 2009 tarihinde proje hazırlıkları için Ankara’ya gelen proje ortağı kurum temsilcilerini akşam yemeğinde ağırlayan Trilye Restoran’ın muhteşem menüsü ile karşılanan temsilciler, bir tam gün süresince devam edecek olan proje hazırlık toplantıları öncesinde proje kapsamında Türkiye’ye gelecek olan kanseri yenmiş gençlerin etkinliklere aktif katılımları konusundaki ayrıntılar konusunda görüştüler. Küçük yaşta lösemi hastalığına yakalanıp, LÖSEV’in desteğiyle sağlığına kavuşan gençlerin mutluluğunu görmek Trilye ailesini çok sevindirdi.

 

Yorum Yazın