0Yorum

Ünlü Dizilerin Vazgeçilmez Oyuncusu Can Gürzap

                   Geçtiğimiz hafta perşembe günü akşamı son zamanların izlenme rekoru kıran Kurtlar Vadisi dizisinin tanıdık siması Trilye’de konuğumuz idi. Dizinin oynandığı saatlerde Can Gürzap’ı Trilye’de görenler şaşkınlıklarını gizleyemediler. Hatta dizinin bitişinden sonra restorana gelenler biraz önce televizyonda izlerken kulaklarında çınlayan bu sesi duyunca Can Gürzap’ın yanına gitmeden edemediler. Gürzap da “bu akşamki bölümde neler vardı?” diye espri yaptı.

                   Ankara’yı çok seven Gürzap, Ankara Devlet
Konservatuarı Tiyatro bölümünü bitirdikten sonra Londra’da eğitim almış, Ankara Devlet Tiyatrosunda da yönetmen ve oyuncu olarak görev yapmıştır. 

ANADOLU AŞIĞI

         Kurucusu olduğu Dialog Sunuculuk ve Dil Okulunda ders veren, mükemmel  konuşma ve diksiyon konularında tam bir uzman olan sanatçının Anadolu’da  gitmediği yer kalmamış. Tiyatro yaşantısı boyunca Anadolu’dan gelen turne tekliflerini hiç geri çevirmemiş. Mesleğini çok seven Gürzap yıllara adeta meydan okumuş. Üç gece boyunca geldiği restoranda konukların kendisini hala tiyatroya yeni başlamış genç bir oyuncu edası ile karşıladıkları ve o an yaşadıkları heyecanı  gizleyemedikleri görülüyordu. 

KAKILMIŞLARIN DUBAİ BEREKETİ

        Bir süredir özlediğimiz televizyon dizilerinin sevilen sanatçısı Yasemin Yalçın, eşi İlyas İlbey ve oyun arkadaşları Trilye’yi ziyaret eden konukların arasındaydı.

         Oyunlarda izlediğimiz aynı doğal yapı içinde olan Yasemin Hanım masada da herkesi gülmekten kırdı geçirdi. Eşi İlyas Beyin sahibi olduğu atların yarışması için Volkan Severcan ve birkaç arkadaşıyla geçen yıl Dubai’ye gitmişler. Ama ne gidiş! Herkesin dayanamadığı çöl sıcaklarının hakim olduğu Dubai, Yasemin Hanımların gittiği gün elli yıldan beri ilk kez sağanak bir yağmura tutulmuş. Sırılsıklam ıslanan ekip dakikalarca titremiş. Sonra alışverişe gidip birer palto satın almışlar. Herhalde tarihe geçmişlerdir.     At yarışlarıyla ilgilenenlerin yakından tanıdığı İlbey, Topor, Limondam, Yetiş ve Yetişbey gibi atların sahibi olan İlyas Bey son derece kibar bir beyefendi.

MİLAN’IN TANITIMI

         Son zamanların yükselen yıldızı Volkan Severcan kapağı yurt dışına atmış. Sesi en çok tanınan sanatçılardan biri olan Severcan, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservaturarı Tiyatro Bölümü ana sanat dalından mezun olduktan sonra kendisini oldukça iyi yetiştirmiş bir sanatçı. Yerli ve yabancı sayısız filmde seslendirme yapmış genç bir yetenek. Dünyanın pek çok ülkelerinde kendi şirketi adına güzel işler yapmakta. Son olarak kendisine İtalya’nın göz bebeği Milan takımının tanıtım işleri verilmiş. Yani önümüzdeki yıl ünlü Milan takımını dünyaya Volkan Severcan tanıtacak.

         Volkan’ı tanıdığım günden beri hep hedeflerini yüksek tuttuğunu ve kendisiyle sürekli yarıştığını, her zaman da yarışı kazandığını izlemişimdir. İyi pazarlar.

Not : Balık avcılığını sevenler için 31 Mayıs ve 1 Haziran günlerinde Köprüköy’de yedinci olta balıkçılığı şenliği yapılacaktır. Dileyen herkes katılabilir.  

Yorum Yazın