0Yorum

Siyasetin Uğrak Yeri En İyi Balık Restoranı Seçildi

Ankara'da siyasetçilerin de tercih ettiği mekanlardan biri olan Trilye Restoran, denizden yüzlerce kilometre uzak bir coğrafyada Türkiye'nin en iyi balık restoranlarından biri olma başarısını yakaladı.

Trilye Restoran; Beef & Fish dergisinin düzenlediği "En İyi Balık" ve "En İyi Et" restoranları seçiminde Ankara’nın tek temsilcisi oldu. Gastronomi dünyasından değişik tarifler yayınlayan, et ve balık üzerine bilinmesi gereken her konu hakkında yazılar paylaşan Beef & Fish dergisinin "2014’ün En İyi Restoranları" ödül gecesi geçen hafta İstanbul Hilton’da yapıldı.

2014 yılında Trilye, İspanya’daki Global Trade Leaders Club tarafından "Uluslararası Otel & Restoran Kalite Ödülü", İngiltere’deki Summit of Leaders kuruluşu tarafından "En İyi İşletme" ödülüne layık görüldü. Uluslararası gezgin ve seyahat sitesi Tripadvisor tarafından da 2013 ve 2014 yıllarında Mükemmeliyet Sertifikası alan Trilye Restoran ayrıca seçkin gezi bilgilendirme sitesi olan lianorg.com adresinde yapılan oylama sonucu 2014'ün En Çok Tercih Edilen Restoranları listesinde yer aldı.

2015 yılına da ödül alarak başlayan ve "En İyi Balık" kategorisinde ilk 10’da gösterilen Trilye, denizden yüzlerce kilometre uzaktaki bir coğrafyada böyle bir başarıyı yakaladı. 2002 tarihinde kurulan Trilye Deniz Ürünleri Restoranı, sahipleri Süreyya Üzmez ve eşi Mahmure Üzmez tarafından işletiliyor.

Yorum Yazın