0Yorum

Konser, Maç, Trilye ve Anneler Günü - 11 Mayıs 2010 Hürriyet Kelebek

Pazar günü Ankara’nın altını üstüne getirdim. Önce Gençlik Parkı’nda Avrupa Günü kutlamaları kapsamında Ferhat GöçerKonseri izlendi, ardından hemen karşısındaki 19 Mayıs Stadı’nda Ankaragücü-Fenerbahçe karşılaşması…

Anneler Günü hediyem, Tayga’nın bize eşlik ediyor olmasıydı. O beni kırmayınca ben de onu kırmadım ve Ankaragücü stadında onunla birlikte Fenerbahçeyi desteklemeye gittim.Ne maçtı ama ve de ne seyirci. Maç boyunca davullar eşliğinde hiç susmadılar.

İstanbul’a doğru yola çıkmadan önce gecemize ve Anneler Günü kutlamalarına noktayı bir balıkçıda koyduk.Ankara ve balık bana hep alakasız gelirdi. Trilye’ye gidince ne kadar yanıldığımı anladım. Ahmet Hakan geçen gün “Türkiye’de en taze balık Ankara’da yenir geyiği geyik olmaktan çıkıyor” diye yazmıştı. Trilye’nin sahibi Süreyya Üzmez bunu “En taze balık değil ama en lezzetli balık Ankara’da yenir” diye düzeltiyor.

Önden gelen mezeler ve sunumlar şahane. Leziz balık sonrasında leblebi tatlısı geliyor. Altında kumsal görüntüsü olan bir tabağın üzerinde gelen tatlıya masanın ortasına konulan deniz kabuğundan yayılan dalga ve martı sesleri eşlik ediyor.

Bu kadarına da pes artık diyorsunuz. Hizmette gerçekten de sınır yokmuş.

Yorum Yazın