0Yorum

Herkesi Buluşturan Düğün

Efsane Emniyet Müdürlerinden Ercüment Yılmaz, Beşiktaş, Ankara ve İstanbul görevlerinde uzun yıllar başarılı hizmetler yaptı. Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü sırasında Amerikan Başkanı Clinton’ın İstanbul seyahati gündemdeydi. “Clinton’ı Boğaziçi Köprüsü’nde kısa bir süre yürütelim, Türkiye’nin tanınmasına büyük katkısı olur,” fikrini ortaya atmıştı. “Daha sonra güvenilir bir yerde yemek yedirelim, mutfağımızı dünyaya tanıtalım,” demişti.

KÖŞEBAŞI SES GETİRDİ

Levent’teki Köşebaşı Restoran’dan Clinton çok etkilenmişti. Köşebaşı’nın yüksek çıtasını korumak, sürdürülebilir bir restoran olmasını sağlamak bundan sonra daha zordu. Ali Akkaş ve Mehmet Yeşilyurt bu zor işi başardılar. Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da Caddebostan ve Galleria’daki Köşebaşı restoranlarına uğradım. Yıllardır aynı lezzet ve kalitede olduğunu görmek beni çok mutlu etti. Şarap menüsünden, lahmacuna, çöp şişe kadar her ürün özenle sunuluyor. Sadece tek bir sıkıntım var, künefe yemeden ayrılmam çok zor oluyor!

TATLISES İLE DÜNÜR

Ali Akkaş, Divan Oteli’nde yetişmiş, efendiliği ile tanınan, Türkiye’nin gastronomi alanında önemli isimlerinden biridir. Dubai’den Viyana’ya kadar pek çok ülkede kaliteli restoranlarıyla ülkemizin tanıtımına heyecanını hiç kaybetmeden hizmet ediyor.

Geçtiğimiz pazar günü torunları Fahri Efe ve Kemal Ali’nin sünnet düğünü için sevenlerinin doldurduğu Hilton Bosphorus Oteli’nde davullu zurnalı eğlence düzenleyen Ali Akkaş, çok mutluydu.

İbrahim Tatlıses’in Perihan Savaş ile evliliğinden olan kızı Melek Zübeyde ile Nurten Hanım ve Ali Bey’in oğlu Volkan Akkaş yıllardır mutlu evlilikleriyle anılıyorlar.

Osmanlı Mutfağından güzide yemeklerin sunulduğu düğünde Metin Özülkü Orkestrası göz doldurdu. Konuklarla tek tek ilgilenen Perihan Savaş, Ali Akkaş ve eşi Nurten Hanım bir hayli yoruldular.

Acıların yaşanmadığı, herkesin yüzünün güldüğü, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir 2017 diliyorum.  

Yorum Yazın