0Yorum

Ankaralı Markaya İspanya'dan Kalite Ödülü - Hürriyet Gazetesi

Balık restoranları arasında büyük bir üne sahip olan Trilye Restoran, 2014 yılı “Uluslararası Otel ve Restoran Kalite Ödülü”nü aldı. Trilye Restoran’ın sahibi Süreyya Üzmez, “İspanyollar bizden habersiz müşteri gibi gelip restoranı incelemişler ve kaliteli bulmuşlar” dedi.

Otel ve restoran sektörlerinde, başarılı çalışmalar yapan kuruluşları ödüllendirmek üzere kurulan Global Trade Leaders Club’ın 2014 yılı “Uluslararası Otel ve Restoran Kalite Ödülü”nün sahibi Trilye Restoran oldu. Türkiye’den sadece Trilye Restoran’a verilen ödül, Ankara’da konuşlanan ve denizden yüzlerce kilometre uzakta olan bir balık restoranına verildiği için törene katılan diğer ülkelerin de dikkatini çekti. 12 yıllık bir geçmişe sahip olan restoran, ödül verilirken bu başarı ile ilgili övgü dolu sözler aldı.

YENİLİK PEŞİNDE OLACAĞIZ

95 farklı ülkeden 7 bin 500 üyesi bulunan ve merkezi Madrid’de olan Global Trade Leaders Club’ın düzenlediği ödül törenine katılan Trilye Restoran’ın sahibi Süreyya Üzmez, şunları söyledi:
“İltifatlar marifetlerin daha da gelişmesine ve onu korumak için şirketlerin daha çok çaba göstermesine yardımcı olur. Biz bu ödüle layık olabilmek için çok daha fazla çalışıp sürekli yenilik peşinde olacağız.

MÜŞTERİ GİBİ GELMİŞLER

İspanyollar bizden habersiz müşteri gibi gelip restoranı incelemişler ve kaliteli bulmuşlar. Açıldığımız günden bu yana Edremit bölgesindeki beş tane köyün zeytin ağaçlarının rekoltesini kullanıyoruz. Sızma yağ dışında başka bir madde kullanmıyoruz. Her şeyin en doğalını kullandığımızı biz biliyorduk fakat, yabancıların bunu fark etmesi, restorana gelip değerlendirmesi son derece sevindirici. Onlarca uluslararası kalite sertifikamız var, sürekli denetleniyoruz ama tarafsız bir grubun böyle bir ödüle layık görmesi başarımızı arttıracak, bizleri zinde tutacak.”

Kaynak: Hürriyet Ankara

Yorum Yazın